Anne Heche

Veronica Superguide logo
Veronica Superguide logo
Anne Heche
Hollywood

Situatie Amerikaanse actrice Anne Heche 'stabiel' na heftig auto-ongeluk

|
|

Laatste update:

De situatie van de Amerikaanse actrice Anne Heche is momenteel "stabiel". Dat heeft haar woordvoerder zaterdag aan entertainmentwebsite People laten weten. Heche werd in kritieke toestand naar het ziekenhuis gebracht nadat ze met haar auto een woning inreed.

Stabiel

"Anne is momenteel stabiel", aldus haar woordvoerder. "Haar familie en vrienden vragen jullie om voor haar te bidden en aan haar te denken en we hopen dat haar privacy wordt gerespecteerd in deze moeilijke tijd."

Onder invloed 

Volgens de LA Times gaan de autoriteiten ervan uit dat Heche onder invloed was, toen de auto vrijdagochtend (lokale tijd) de woning inreed. Er vielen geen andere gewonden. Het kostte de brandweer meer dan een uur om de brand te blussen die door het ongeluk in de woning ontstond.

Bekend van soap Another World

Anne Heche werd begin jaren negentig bekend als actrice in de soap Another World. Later speelde ze in films als Donnie Brasco, Six days seven nights en Wag the dog. Sinds die tijd had Heche rollen in televisieseries als The Brave, Quantico en Chicago P.D.

Luister ook onze podcast Bankplakkers, met kijktips en het laatste nieuws! Te luisteren via Spotify, Apple Podcasts en andere populaire podcast apps.

Bron: ANP

Lees verder