Sinterklaas werd voor film in geblindeerde auto vervoerd

Veronica Superguide logo
Veronica Superguide logo
Sinterklaas werd voor film in geblindeerde auto vervoerd

Sinterklaas werd voor film in geblindeerde auto vervoerd

|
|

Laatste update:

Geschreven door:
Redactie

De opnames voor de nieuwe Sinterklaasfilm 'De brief voor Sinterklaas' zijn afgerond. En het hele proces was gehuld in mysterie en geheimhoudingsclausules... Zo werd Sinterklaas in een geblindeerde auto rondgereden en mocht niemand weten wie de hoofdrollen spelen in de film. 

Hoofdrollen geheim

Tot gisternacht werden zelfs de acteurs die de hoofdrollen zouden vertolken geheim gehouden. Maar ook die aap is uit de mouw: Lieke van Lexmond en Aad van Toor spelen de hoofdrollen in de film, aldus Shownieuws. Maar het belangrijkste: Bram van der Vlugt is Sinterklaas. De opnames waren onder meer in Purmerend. En nee, helaas voor Sint was dit niet de auto waarin hij werd rondgereden. Maar vast net zoiets: 

Verrassende rol weggelegd voor Aad

Lieke vertelt over de rol: "Het is de eerste keer dat ik in een sinterklaasfilm speel. En het is superleuk, het is echt te gek. Ik denk dat het een heel mooie film wordt." De 76-jarige Aad van Toor, ja, dé Aad van Adriaan, speelt dus de andere hoofdrol. Hij speelt een innemende beroepsartiest die zijn carrière is gestart is in de woelige wereld van het circus. Ja, Adriaan speelt Adriaan.  Heb jij nu ook zoiets van 'Waarom nou weer Adriaan van Bassie en Adriaan van stal slepen???' Ja, wij ook. 

Lees verder