Simon Keizer en Nick Schilder zangers

Veronica Superguide logo
Veronica Superguide logo
Simon Keizer en Nick Schilder zangers

Simon Keizer maakt indruk met eerlijke foto van zijn lichaam

|
|

Laatste update:

Miljuschka Witzenhausen riep vorig jaar de hashtag #eerlijkefoto in het leven. Ze deelde een onbewerkte foto van haar lichaam om zich hard te maken voor een eerlijker lichaamsbeeld op social media. Vele BN’ers volgden haar goede voorbeeld, waaronder nu ook Simon Keizer!

De ware identiteit van Simon Keizer

Instagram vs. Reality”, zo schrijft Simon Keizer bij zijn twee foto's op Instagram. Geheel in het straatje van de #eerlijkefoto wil Simon met zijn foto laten zien dat plaatjes op social media vaak geposeerd zijn én opgepoetst worden. Op de eerste foto staat Simon daarom een beetje gedraaid en trekt hij zijn buik in. Met de tweede foto wil de knikkerende zanger zijn ware ik aan zijn volgers laten zien. Kijk maar:

'Je ziet er top uit, man'

Net als eerder bijvoorbeeld Waylon en Rogier maakt ook Simon indruk met zijn eerlijke foto. Alhoewel dat niet helemaal op dezelfde manier is… Simon krijgt met zijn uitgestreken gezicht vooral de lachers op zijn hand! De 'huilen van het lachen'-emoji's zijn amper te tellen. Gelukkig mag hij echter ook een hoop complimenten in ontvangst nemen: "Je ziet er top uit, man" en "Alle twee topfoto’s". Missie waarschijnlijk toch nog enigszins geslaagd, dus.

Luister ook onze podcast Bankplakkers met kijktips en het laatste nieuws:

Lees verder