Sigourney Weaver en Bill Murray in Ghostbusters

Veronica Superguide logo
Sigourney Weaver en Bill Murray in Ghostbusters

Sigourney Weaver ook te zien in Ghostbusters 3

|
|

Laatste update:

Geschreven door:
Redactie

Het langverwachte vervolg op Ghostbusters ziet er met de dag beter uit. Zo werd dit weekend bekend dat ook Sigourney Weaver is toegevoegd aan de cast!

Bezeten

Het tweede vervolg op Ghostbusters begint steeds meer vorm te krijgen! In mei bevestigde Bill Murray dat hij min of meer aan boord is. En eerder werd al bekend dat Dan Aykroyd en Ernie Hudson zullen terugkeren in de nieuwe Ghostbusters-film. Aan dat fraaie rijtje kan nu ook Sigourney Weaver worden toegevoegd. Deze cultactrice zal opnieuw in de huid kruipen van Dana Barrett, de celliste die bezeten raakte door de demonische Zuul.

Klassieker

Sigourney Weaver maakte het nieuws bekend in een interview met Parade. “Het wordt weer te gek om met die jongens samen te werken”, aldus de actrice. Verder hield Weaver de kaken stijf op elkaar. Het lijkt er in ieder geval op dat de oudgedienden opnieuw te zien zullen zijn in dezelfde rollen als de comedyklassieker uit 1984. Alleen daarom hebben we nu al meer zin in dit late vervolg dan de melige versie uit 2016. Die riepen we onlangs nog uit een van de slechtste remakes aller tijden!

Ghostbusters 3 zal in de zomer van 2020 in première gaan.

Lees verder