Showtime voor de Guardians of the Galaxy in gloednieuwe tv-spot

Veronica Superguide logo
Showtime voor de Guardians of the Galaxy in gloednieuwe tv-spot

Showtime voor de Guardians of the Galaxy in gloednieuwe tv-spot

|
|

Laatste update:

Geschreven door:
Redactie

Over nog geen twee maanden draait Guardians of the Galaxy Vol. 2 in de bioscopen. Deze tv-spot herinnert ons eraan waarom dit de grappigste superheldenfilm van het jaar wordt!

Nieuwe schurken

Binnenkort is het mafste superheldenteam van de wereld, zeg maar gerust van het heelal, terug in de bioscopen. In Guardians of the Galaxy Vol. 2 komt Star-Lord (Chris Pratt) eindelijk oog in oog te staan met zijn vader (Kurt Russell). Een vrolijke familiereünie is er echter niet bij, want uit alle hoeken van het sterrenstelsel verschijnen er nieuwe schurken die de Guardians willen vernietigen. Om deze aanvallen te overleven, moeten ze zelfs de krachten bundelen met hun voormalige vijanden Yondu (Michael Rooker) en Nebula (Karen Gillan).

Bonsai-boom

Afgaande op deze tv-spot heeft dit vervolg dezelfde charme als het origineel: spectaculaire ruimtegevechten, bizarre buitenaardse wezens en veel, heel veel lekker droge humor tussen de bekvechtende Guardians. Dit zorgt ervoor dat je toch weer van deze prettig gestoorde helden gaat houden. Niet slecht als je bedenkt dat de hoofdrollen worden gespeeld door onder meer een schietgrage wasbeer (Bradley Cooper) en een Bonsai-boom (Vin Diesel)! Nu Deadpool 2 pas volgend jaar uitkomt, durven we dan ook gerust te stellen dat Guardians of the Galaxy Vol. 2 de grappigste superheldenfilm van het jaar wordt.  

Guardians of the Galaxy Vol. 2 draait vanaf 27 april in de bioscopen!

Lees verder