Showtime releaset teaser met nieuwe Twin Peaks-beelden

Veronica Superguide logo
Veronica Superguide logo
Showtime releaset teaser met nieuwe Twin Peaks-beelden

Showtime releaset teaser met nieuwe Twin Peaks-beelden

|
|

Laatste update:

Over minder dan een maand is het tijd voor misschien wel de meest gehypete reboot van 2017: Twin Peaks. Vandaag loopt de spanning wéér iets hoger op door de release van een nieuwe teaser van de serie. En waar we in vorige video’s voornamelijk beelden uit de originele serie voorgeschoteld kregen, bevat deze video kersverse beelden van het mysterieuze bergstadje anno 2017…

Meest onthullende video

Het oorspronkelijke Twin Peaks, dat 1991 stopte na twee seizoenen, gaat over het gelijknamige stadje waar een jonge vrouw vermoord wordt. Een eigenaardige FBI-agent krijgt de taak de zaak op te lossen. Helaas komen we in het 30 seconden durende filmpje nog steeds niet te weten wat ons in de nieuwe serie te wachten staat, maar het is zonder de twijfel de meest onthullende video die er tot nu toe is verschenen van David Lynch's thrillerserie.

Oude tijden herleven

Er is (op een paar benen na) geen enkele hoofdrolspeler, laat staan inwoner van Twin Peaks in zicht. Wel worden we beelden voorgeschoteld van het stadje die we nog niet eerder zagen. Zo komen onder meer de Sheriff’s Department, het RR Café en een ‘trailerpark’ voorbij. Ook vangen we een glimp op van de Red Room, een wereld die Agent Cooper voor het eerst ziet in een droom in de derde aflevering van de serie. 

Topcast

De reboot van Twin Peaks is geschreven door Mark Frost en David Lynch, die ook het origineel regisseerde. Een groot deel van de originele cast keert terug en is aangevuld met een aantal nieuwe namen. Onder anderen Kyle MacLachlan,Ray Wise, Miguel Ferrer, David Duchovny, Michael Cera, Naomi Watts en Amanda Seyfried doen mee.
Twin Peaks start op 21 mei op Showtime. Bekijk de nieuwe teaser in bovenstaande video.

Lees verder