Showtime deelt nieuwe teaser van langverwachte ‘Twin Peaks’ revival

Veronica Superguide logo
Showtime deelt nieuwe teaser van langverwachte ‘Twin Peaks’ revival

Showtime deelt nieuwe teaser van langverwachte ‘Twin Peaks’ revival

|
|

Laatste update:

Geschreven door:
Redactie

Vers van de pers: Showtime heeft een nieuwe teaser de wereld ingeslingerd van de langverwachte revival van Twin Peaks, de cult-serie die in 1990 en 1991 twee seizoenen lang op televisie was. Hierin krijgen we onder meer de eerste beelden te zien van Agent Cooper, gespeeld door acteur Kyle MacLachlan (Sex And The City), die ook in het origineel te zien was.

Duister drama

De 30 seconde durende video laat een aantal mysterieuze beelden zien en eindigt met het ‘Welcome to Twin Peaks-bord’ dat aan de dorpsgrens staat. Er wordt niet gesproken in de video, maar door de iconische Twin Peaks-muziek waan je meteen middenin alle mysterie.

In goede handen

De regie is in handen van David Lynch en Mark Frost, die ook verantwoordelijk waren voor de originele serie uit de jaren ’90. De nieuwe serie gaat verder waar het origineel 25 jaar geleden eindigde: de schokkende moord op homecoming queen Laura Palmer. Lynch omschreef zijn nieuwe werk onlangs als de 'pure heroin-versie' van het origineel.

Heerlijk vooruitzicht

De revival van Twin Peaks gaat met een dubbele aflevering van start op 21 mei bij het Amerikaanse Showtime. De volledige serie zal in totaal bestaan uit 18 kijkuren.

Lees verder