Showrunner The Walking Dead hint op nieuwe spin-offs

Veronica Superguide logo
Veronica Superguide logo
Showrunner The Walking Dead hint op nieuwe spin-offs

Showrunner The Walking Dead hint op nieuwe spin-offs

|
|

Laatste update:

Wat is er beter dan twee The Walking Dead-series? Meer The Walking Dead-series natuurlijk!

Stekker

Hoewel de kijkcijfers nu niet bepaald in de lift zitten, is The Walking Dead nog steeds een van de populairste series die er momenteel te zien zijn. Televisiezender AMC is dan ook nog niet van plan om de stekker uit de zombiereeks te trekken. Integendeel! In een interview met The Hollywood Reporter onthult showrunner Scott Gimple dat er nieuwe projecten rondom de hitserie op de planning staan!

Webserie

“Er zijn verschillende manieren waarop we het verhaal van The Walking Dead kunnen vertellen. We kunnen daarbij spelen met hoe lang een serie duurt of waar die zich afspeelt. Ik wil meer projecten ontwikkelen die in lijn liggen met de televisieserie, maar dan met een ander ritme of een andere toon dan The Walking Dead. We werken al aan een webserie, maar er is natuurlijk nog veel meer mogelijk. Ik wil het verhaal echt van meerdere kanten laten zien”, aldus de showrunner.

Onbegrensd

De nieuwe spin-offs zouden de vraag kunnen beantwoorden hoe de zombieplaag de rest van Amerika heeft beïnvloed, of zelfs de rest van de wereld. De mogelijkheden zijn onbegrensd, dus het blijft nog even gissen hoe de uitbreiding van het Walking Dead-universum er precies uit zal zien. Eén ding is zeker: we zijn voorlopig nog niet van de Walkers af!

Lees verder