Showrunner The Walking Dead hint op filmplannen

Veronica Superguide logo
Veronica Superguide logo
Showrunner The Walking Dead hint op filmplannen

Showrunner The Walking Dead hint op filmplannen

|
|

Laatste update:

Ook na de spraakmakende seizoensfinale van The Walking Dead zit er nog volop leven in de zombieserie. Zo wordt er al voorzichtig gesproken over een mogelijke speelfilm!

Toekomst

Vorige week bereikte het achtste seizoen van The Walking Dead een climax in een omstreden seizoensfinale! Maar showrunner Scott Gimple zit met zijn hoofd vooral bij de toekomst van de horrorserie. Niet alleen wat betreft het negende seizoen van de reeks, maar ook bij de spin-off Fear the Walking Dead. Maar ook een film behoort tot de mogelijkheden, zo onthulde Gimple onlangs in een interview.

Variatie

Op de vraag wat voor verhalen er nog in het vat zitten, antwoordt de showrunner: “Er zijn zoveel mogelijkheden die hier ik niet eens ga specificeren. Maar het belangrijkste is dat we ons blijven ontwikkelen en we de wereld van The Walking Dead steeds vanuit een andere kant belichten.” Of daar ook een film bij hoort? “Dat is de variatie waar ik het over heb, al die verschillende manieren waarop je het verhaal kunt vertellen. De mogelijkheden zijn eindeloos.”

Lees verder