Sander Schimmelpenninck bij Quote 500 Rijkste Nederlanders 2019

Veronica Superguide logo
Veronica Superguide logo
Sander Schimmelpenninck bij Quote 500 Rijkste Nederlanders 2019

Shownieuws en Sander Schimmelpenninck ruziën om Yolanthe

|
|

Laatste update:

Op1-presentator en Quote-hoofdredacteur Sander Schimmelpenninck heeft zich niet geliefd gemaakt bij de redactie van Shownieuws. Andersom is hij óók not amused en dat heeft alles te maken met de uitspraken die hij deed over het uiterlijk van Yolanthe Cabau.

En zo is er wéér een nieuwe showbizzrel geboren. Had je 'm effe gemist? We praten je bij! In een podcast met zijn vriend (en X-Factor-winnaar) Jaap Reesema zei Sander dat Yolanthe Cabau er uitzag als ‘een kat met downsyndroom’. Ook vond Jaap Yolanthe vroeger ‘aftrekmateriaal’. ‘Elke jongen van veertien heeft het filmpje gezien dat ze tegen die boom aanstaat', zo bespraken de heren het bekende fragment uit Turkse Chick (2006).Sander en Welmoed Sijtsma als presentatieduo van Op1.

Shownieuws en Sander Schimmelpenninck ruziën om Yolanthe

Shownieuws vs. Sander

Shownieuws ging uiteráárd verhaal halen, maar kwam van een koude kermis thuis. Deskundige Mark Labrand gaf in de uitzending van gisteren aan dat Sander hen zelfs appte nadat het programma aandacht besteedde aan de bizarre stoere mannenpraat. "Wij hebben dit in de vroege uitzending al behandeld en toen heeft Sander naar de redactie geappt: ‘Wat een ontstellend vermoeiende en domme rel hebben jullie gecreëerd op basis van niets. Jullie hoeven Quote en mij nooit meer te bellen'."

Felle fittie

Guido den Aantrekker, tevens hoofdredacteur van weekblad Story, vindt het allemaal erg laf. Hij wijst erop dat Yolanthe's veranderende uiterlijk iets te maken had met een hormoonkuur omdat ze moeite had zwanger te raken. "Juist als je dat weet hou je als kerel gewoon je mond erover. Lockerroom talk? Echte kerels praten niet over dit soort dingen", aldus Guido. "Als je dit moet aangrijpen om je podcast een beetje te promoten…"

Lees verder