Bart Ettekoven in Shownieuws

Veronica Superguide logo
Veronica Superguide logo
Bart Ettekoven in Shownieuws

Shownieuws’ Bart Ettekoven waarschuwt zoon Peter R. de Vries: ‘hij moet oppassen’

|
|

Laatste update:

Shownieuws-deskundige én hoofdredacteur van weekblad Weekend, Bart Ettekoven, haalt vernietigend hard uit naar advocaat Royce de Vries, de zoon van Peter R. de Vries. Volgens Ettekoven ging hij véél te ver door hem tijdens de Bridget vs. Privé-rechtszaak te bestempelen als 'onbetrouwbaar'.

Royce stond Bridget Maasland bij in haar kort geding tegen Privé, dat ze verloor. Bart Ettekoven daarentegen steunde juist Privé-hoofdredacteur Evert Santegoeds als één van de getuigen die stelde dat er 'veel meer aan de hand was dan alleen een zoen' tijdens Bridget en André's veelbesproken 'onderonsje' op het huwelijk van Patty Brard in 2014 (iets dat Bridget altijd ontkende). Volgens Bart gaat advocaat Royce veel te ver en moet hij "oppassen". Wat is er gebeurd?

Royce de Vries vs Bart Ettekoven

"Het zoontje van Peter, hij heet Royce, genoemd naar die dure auto. Wij noemen hem thuis Lada, omdat dit nogal een goedkope actie was van hem", sneerde Ettekoven dit weekend in Shownieuws. Het zit zo: Royce noemde Ettekoven tijdens de rechtszaak een onbetrouwbare getuige. En de entertainmentdeskundige pikt het niet langer dat Royce hem met, in zijn ogen, onjuiste termen bestempelt. 

'Hij moet oppassen'

"Royce de Vries noemde mij in de rechtszaal onbetrouwbaar, omdat ik bij een roddelblad werk. Daarom zou ik een ‘onbetrouwbare’ getuige zijn geweest, wat gewoon smaad is. Daar moet hij een beetje mee oppassen." Ettekoven komt zelfs met een forse waarschuwing. Kom er een nieuwe rechtszaak aan? "Hij moet dit ook niet meer te vaak roepen over mij, want ik ben niet onbetrouwbaar. Anders zoek ik een advocaat die wél goed is en wél een rechtszaak weet te winnen." Aii... Shots fired

Lees verder