Poster horrorfilm Clownado 2019

Veronica Superguide logo
Veronica Superguide logo
Poster horrorfilm Clownado 2019

Sharknado meets Pennywise in supermaffe trailer Clownado

|
|

Laatste update:

Geschreven door:
Redactie

Dankzij It: Chapter Two en Joker worden de bioscopen dit najaar overspoeld met killer clowns. En de bizarre B-film Clownado doet er doodleuk nog een schepje bovenop!

Bloedbad

Dit voorjaar verscheen de eerste trailer voor Clownado. Zoals de titel al weggeeft, belooft dit een prettig gestoorde kruising tussen It en Sharknado te worden. Niemand kijkt een B-film als deze voor het diepgaande verhaal, maar vooruit… De plot draait om demonische clowns die uit zijn op wraak. Met behulp van tornado’s willen ze een gruwelijk bloedbad aanrichten. Aan onder anderen een Elvis-imitator en een stripper de taak om dit duivelse plan te stoppen!

Armetierig

Afgaande op de trailer biedt deze film exact wat je verwacht bij een titel als Clownado. Het heeft dan ook weinig zin om te klagen over de armetierige make-up, de beroerde digitale effecten, het houterige acteerwerk of het hoofdpijnverwekkende cameravoering. Sterker nog, dat is precies de reden waarom Clownado alles in zich heeft om een favoriet te worden onder liefhebbers van beroerde B-films. Oh ja, en het gaat over een tornado vol killer clowns. Dat kan natuurlijk ook nooit kwaad…

Lees verder