Shailene Woodley, Divergent

Veronica Superguide logo
Veronica Superguide logo
Shailene Woodley, Divergent

Shailene Woodley en Jack Whitehall scoren rol in komedie van Borat-schrijver

|
|

Laatste update:

Shailene Woodley en Jack Whitehall bundelen hun krachten in de nieuwe film Robots, zo meldt Variety. De komedie is geschreven door Anthony Hines, die ook meewerkte aan de Borat- en Brüno-films.

De regisseur is alvast in de wolken met deze castingkeuze. "In een tijd waarin komedies meer dan ooit nodig zijn, kan ik niet blijer zijn dan Shailene en Jack samen te laten werken", aldus Anthony Hines.

Sciencefiction-plot

Het plot van Robots komt niet uit de lucht vallen; het is namelijk gebaseerd op een kort verhaal van sciencefictionschrijver Robert Sheckley. Het verhaal richt zich op een rokkenjager en een goudzoeker die gedwongen moeten samenwerken. De robotklonen die van hen gemaakt zijn, zijn namelijk verliefd op elkaar geworden en dreigen er vandoor te gaan. Klinkt bijzonder? Vinden wij ook!

Bijzondere samenwerking

Beide acteurs hebben al een aardig cv opgebouwd. Shailene schitterde jaren geleden al in films als The Fault in Our Stars en de Divergent-reeks. Binnenkort is ze ook te zien in de Netflix-film The Last Letter From Your Lover. De trailer daarvan zie je hieronder! 

En waar voor haar de komediescene nog redelijk onbekend is, vult haar co-speler Jack Whitehall dat voor haar in. Deze Engelse komiek kun je onder meer kennen van Fresh Meat, Bad Education en Jungle Cruise.

De opnames van Robots beginnen in augustus in Mexico. Wanneer de film te zien is, is vooralsnog niet bekend.

Luister ook onze podcast met kijktips en het laatste nieuws. Ook te luisteren op Spotify en Apple Podcasts.

Lees verder