Sexy Handmaid's Tale-pakje valt helemaal verkeerd

Veronica Superguide logo
Veronica Superguide logo
Sexy Handmaid's Tale-pakje valt helemaal verkeerd

Sexy Handmaid's Tale-pakje valt helemaal verkeerd

|
|

Laatste update:

Een Amerikaans lingeriebedrijf heeft na vele woedende reacties toch maar geen sexy Halloween-stoeipakje uitgebracht gebaseerd op de populaire tv-serie The Handmaid's Tale. Zoals bekend worden de tot een leven als Handmaid veroordeelde vrouwen in deze serie vreselijk behandeld. Een pikant Handmaid-setje met witte kap en rode mantel was dan ook geen goed idee. Daar kwam ook het bedrijf zelf héél snel achter.

Stoute outfit

Het spannende kostuumpje in kwestie heette ook nog eens The Brave Red Maiden. Luttele uren nadat een opmerkzame Twitteraar de stoute outfit had opgemerkt op de site van Yandy.com gingen de foto’s van het ongepaste Handmaid-pakje viral, veelal vergezeld van furieuze reacties. Niet veel later besloot het bedrijf het setje toch maar niet uit te brengen. 

 “Tijdens de laatste paar uur is het ons duidelijk geworden dat ons 'Yandy Brave Red Maiden Costume' gezien wordt als een symbool van vrouwenonderdrukking, in plaats van als een expressie van vrouwelijkheid”, aldus Yandy in een verklaring.  Ja hèhè, hadden ze bij dit bedrijf de serie überhaupt al wel eens gezien?

Yandy heeft daarnaast ook nog wel een hele sectie met Indianenpakjes, die anno 2018 ook niet echt meer door de beugel kunnen. Twitteraars nemen vooral aanstoot aan de 'Native American Seductress', dit zal wel eens het volgende setje zijn dat van de markt wordt gehaald.

Lees verder