Aimee, Maeve en Otis in Sex Education seizoen 2 op Netflix

Veronica Superguide logo
Veronica Superguide logo
Aimee, Maeve en Otis in Sex Education seizoen 2 op Netflix

Cute! Deze Sex Education-acteurs zijn in het echt óók een setje

|
|

Laatste update:

Geschreven door:
Robin Heerkens

Netflix' ongemakkelijke topper Sex Education staat sinds vorige week weer hélemaal in de schijnwerpers. Seizoen 2 is weer genieten geblazen en blijkbaar hadden de acteurs het ook erg leuk tijdens de opnames. Zó leuk zelfs, dat déze twee nu ook in real life een koppeltje vormen!

Let op: lichte spoilers voor Sex Education volgen!Nee, het gaat niet om Otis en Maeve en ook niet om Jean en Jakob. We bedoelen Aimee en Adam! Die zaten in seizoen 1 van Sex Education in een hakkelende relatie die - verrassing! - stukliep. In het echt vonden acteurs Aimee Lou Wood en Connor Swindells wél de liefde. En hoe!

Aimee hartje Adam

Volgens Buzzfeed begon hun relatie rond september 2018, mogelijk net na of tijdens de opnames van het eerste seizoen. Het afgelopen jaar zetten Aimee en Connor veel, maar dan ook echt heul veel schattige fotootjes op hun insta-pagina's. Dat het super-aan is, bewijzen vooral die geniale Halloween-foto's met op elkaar ingespeelde kostuums. Hoe lief!

Seizoen 2

Ben jij al bijgekomen van die heftige openingsscène van Sex Education seizoen 2? Nee, wij ook niet. Je hebt alle avonturen van Otis, Maeve en Eric er waarschijnlijk al doorheen gejast en gelijk heb je! Om te voorkomen dat je in een zwart gat valt: deze 7 series lijken een beetje op Sex Education en moet je gewoon een kans geven!

Lees verder