Sex and the City-vervolg is "heel erg dichtbij"

Veronica Superguide logo
Veronica Superguide logo
Sex and the City-vervolg is "heel erg dichtbij"

Sex and the City-vervolg is "heel erg dichtbij"

|
|

Laatste update:

De geruchten dat Sex And The City terugkomt in de vorm van een derde film, gaan al langer. Sarah Jessica Parker heeft nu echter een wel erg duidelijke hint gegeven.

Zeg nooit, nooit

Eerder brachten verschillende media uitspraken in de trant van ”zeg nooit, nooit” en ”het is niet uitgesloten” naar buiten. Maar de afspraak die Parker afgelopen zondag in het programma CBS Sunday Morning deed, lijkt wel echt te verwijzen naar een op handen zijnd plan voor nog meer Sex and the City.

Erg dichtbij

”Ik kan zeggen dat het idee ergens verstopt zit. Het ligt op dit moment niet op tafel, maar iemand houdt het wel erg dichtbij”, aldus Parker. ”Niemand van ons heeft ’nee’ gezegd”, vertelde ze over zichzelf en haar collega’s Kristin Davis, Cynthia Nixon en Kim Cattrall.

Film of serie?

Daarbij wilde Parker ook nog niets zeggen over of het daadwerkelijk een film wordt of een serie. ”Ik denk dat dat een open vraag blijft, een discussie die door zal gaan totdat iemand de knoop doorhakt. Het zal altijd een mogelijkheid blijven.”

SATC

Sex and the City is een razend populaire serie over de verstrengelde levens van vier vrijgezelle vrouwen in Manhattan, New York. Carrie, Samantha, Charlotte en Miranda maken samen vanalles mee op het gebied van vriendschap, liefde en carrière en delen alles met elkaar. Ook mode speelt een belangrijke rol in SATC. De show liep van 1998 tot 2004, waarna er nog twee films volgden.

Lees verder