Sex and the City-producenten onthullen pikante geschrapte scène

Veronica Superguide logo
Sex and the City-producenten onthullen pikante geschrapte scène

Sex and the City-producenten onthullen pikante geschrapte scène

|
|

Laatste update:

Geschreven door:
Redactie

Ook al was Sex and The City een vrij gedurfde serie, toch is het tot tweemaal toe voorgekomen dat de makers een scène schrapten omdat deze te ver zou gaan. De producenten hebben nu onthuld hoe één van die scènes eruit zag. We geven je vast wat trefwoorden: Een pot pindakaas, een Golden Retriever en orale verwennerij.

Producenten Amy B. Harris en Darren Star haalden in een interview met tijdschrift Vanity Fair herinneringen op aan de serie die van 1998 tot en met 2004 grote successen boekte. Zeker voor die tijd was Sex & The City best gewaagd, maar in het eerste seizoen zat al een aflevering die toch iets te ver ging.

Butterscotch

“The Monogamists” was de zevende aflevering van Seizoen 1. Hierin had Charlotte (Kristin Davis) iets met ene Michael (gespeeld door Jack Koenig), die altijd zijn golden retriever genaamd Butterscotch in de buurt had. Uiteindelijk loopt Charlotte weg bij Michael wanneer hij haar hoofd naar beneden drukt als hij orale seks van haar wil. Maar... Aanvankelijk zag deze scène er dus héél anders uit.

“In de laatste scène wordt Charlotte boos omdat Michael zo aandringt. Zij beschuldigt hem dat hij haar alleen wil voor de seks en dan gaat ze er vandoor”, zo herinnert bedenker Darren Star zich. “En dan zou ze terug naar binnen lopen om te zien hoe zijn golden retriever hem aan het pijpen was!”

Sex and the City-producenten onthullen pikante geschrapte scène

“Ik moet er eigenlijk van walgen dat we dat überhaupt gefilmd hebben,” bedenkt producente en schrijfster Amy B. Harris. “We filmden dat hij zijn kruis insmeerde met pindakaas, en dat Charlotte terug naar binnen loopt en dat dan ziet … Ik kan niet geloven dat we echt overwogen om die scène erin te laten”.

Onlangs berichtten we nog dat de ruzie tussen Kristins collega's Kim Cattrall en Sarah Jessica Parker hoger opgelaaid is dan ooit tevoren. De fans kunnen die derde bioscoopfilm dus al dan niet met pindakaas op hun buik schrijven.

Lees verder