Series Taboo en Riviera vanaf juni bij Videoland

Veronica Superguide logo
Veronica Superguide logo
Series Taboo en Riviera vanaf juni bij Videoland

Series Taboo en Riviera vanaf juni bij Videoland

|
|

Laatste update:

De nieuwe series Taboo met Tom Hardy, en Riviera met Julia Stiles, zijn vanaf juni te zien bij streamingservice Videoland. Dit meldt RTL.

Taboo

Taboo, op poten gezet door Tom Hardy en Peaky Blinders-maker Steven Knight, is vanaf 30 juni te zien bij de streamingservice. Taboo gaat over James Keziah Delaney, de erfgenaam van een gigantisch scheepsbouwimperium. Na een lange tijd spoorloos van de aardbodem te zijn verdwenen komt Delaney in 1814 terug naar London om zijn erfenis op te eisen. Natuurlijk is niet iedereen daar even blij mee.

De serie is geproduceerd door regisseur Ridley Scott. Die naam zal bij de filmfreaks ongetwijfeld een belletje doen rinkelen. Scott is onder meer verantwoordelijk voor Gladiator, The Martian en Alien. Naast Hardy spelen ook Oona Chaplin (Game of Thrones) en Michael Kelly (House of Cards) mee in de serie. Kijk hieronder de trailer.

Riviera

Riviera is vanaf 23 juni te zien. Julia Stiles speelt Georgina Clios, wiens zorgeloze leventje bruut wordt verstoord na de moord op haar steentrijke man. Al snel komt ze erachter dat hij zijn fortuin niet bepaald op een eerlijk manier heeft verdiend. Hoe verder ze graaft in zijn zaakjes, hoe verder ze mee wordt gezogen in een wereld vol misdaad en moord.

Riviera is gemaakt door Paul McGuiness, die verantwoordelijk is voor Hollywoodproducties als Sherlock Holmes en Les Misérables. Iwan Rheon, je favoriete Game of Thrones-creep Ramsay Bolton, heeft ook een rol in de serie. 

Lees verder