Serie Luizenmoeder-duo verhuist van KPN naar NPO

Veronica Superguide logo
Veronica Superguide logo
Serie Luizenmoeder-duo verhuist van KPN naar NPO

Serie Luizenmoeder-duo verhuist van KPN naar NPO

|
|

Laatste update:

De serie B.A.B.S. van Luizenmoeder-acteurs Diederik Ebbinge en Bianca Krijgsman was exclusief te zien bij KPN. Maar daar komt binnenkort verandering in!

Lookalike

Diederik Ebbinge en Bianca Krijgsman scoorden dit jaar een megahit met de comedyserie De Luizenmoeder. Binnenkort is dit duo opnieuw samen te zien in B.A.B.S. Hierin speelt Ebbinge de rol van de neurotische Loek Nieuwenhaag. Hij raakt in korte tijd zijn baan en vriendin kwijt, maar wordt ontdekt als lookalike van een populaire romcom-acteur. Hierdoor mag hij als Buitengewoon Ambtenaar van de Burgerlijke Stand, ofwel B.A.B.S., mensen in de echt verbinden. Maar of dat genoeg is om zijn eigen relatie te redden…

Pijnlijk

B.A.B.S. was tot nu toe exclusief te zien bij de streamingdienst KPN Presenteert. Maar onlangs werd bekend gemaakt dat de serie de overstap maakt naar NPO 3. Fans van het Luizenmoeder-duo hebben iets om naar uit te kijken, want ook B.A.B.S zit vol pijnlijke humor en gênante situaties. Als kers op de taart zijn er gastrollen voor BN’ers als Georgina Verbaan, Dries Roelvink en Yvon Jaspers. Grappig genoeg spelen die allemaal hun eigen dubbelgangers!

B.A.B.S. is vanaf zondag 27 mei te zien bij NPO 3.

Lees verder