Ser Bronn van Game of Thrones is nu vegan cryptocurrency adviseur

Veronica Superguide logo
Ser Bronn van Game of Thrones is nu vegan cryptocurrency adviseur

Ser Bronn van Game of Thrones is nu vegan cryptocurrency adviseur

|
|

Laatste update:

Geschreven door:
Redactie

In de serie Game of Thrones was hij niet bepaald Master of Coin... Ser Bronn of the Blackwater was vooral de hele serie lang bezig om geld te verdienen aan het in leven houden van edelen met geld (wat hij bijzonder goed deed, overigens). Maar in het echte leven is acteur Jerome Flynn een stuk handiger met geld. En een stuk nobeler.

Veganistische munt

Flynn is een tijdje geleden aangehaakt bij het adviesorgaan van de nieuwe cryptomunt VeganCoin. Yep, veganisten en supporters van veganstijl hebben eigen digitaal betaalmiddel. We kunnen ons hier niet al te veel bij voorstellen, maar wellicht dat ze de stroom voor de computers opwekken met zonnepanelen. Of zoiets. De cryptomunt is een project van VeganNation, een Israelisch project. Go Bronn! Eh, Jerome.

Vega Ser Bronn

Jerome Flynn is al 35 jaar een trouwe vegetariër en de laatste 5 jaar een veganist. Hij is ook verbonden aan de Vegetarians Society van de UK. Dat hadden we toch niet achter de bonkige huurling uit Game of Thrones gezocht. 

Andere beroemde vegans

Er zijn uiteraard meer vegans, zoals deze bunch: 

Jessica Chastain

Jessica Chastain (X-Men, IT chapter 2, The Help) is al 15 jaar vegetarisch en 8 jaar veganist. En reuze tevreden over haar keuze. 

James Cromwell

Cromwell werd vegetariër na het filmen van Babe. Je weet wel, de film over dat stukje bacon. Familie van een (ex-)collega opeten ging hem wellicht wat ver daarna. Hij is inmiddels ook veganistisch. 

Alicia Silverstone

Silverstone is een bekende voorvechter van dierenrechten. Ze werd in 1998, toen ze 21 was, een veganist. Ze had veel lichamelijke klachten zoals slaapproblemen en astma. Een vegan dieet zou voor haar goed hebben uitgepakt. 

Joaquin Phoenix

Phoenix is sinds z'n derde veganist. Hij heeft onder andere Ellen Degeneres omgehaald ook veganistisch te eten. 

Miley Cyrus

Cyrus is sinds 2014 van de planten en de tofu. Ze heeft een varken die ook een veganistisch dieet krijgt. Heb je Miley Cyrus trouwens gezien in de nieuwe Black Mirror trailers

Misschien dat Jerome Flynn eens dit rijtje moet nabellen voor een leuke account bij VeganCoin. 

Lees verder