Sensationeel: Man met één been legt Ninja Warrior-parcours af

Veronica Superguide logo
Veronica Superguide logo
Sensationeel: Man met één been legt Ninja Warrior-parcours af

Sensationeel: Man met één been legt Ninja Warrior-parcours af

|
|

Laatste update:

Het parcours van Ninja Warrior is voor de doorsnee man of vrouw met twee benen al niet te doen, maar in de volgende aflevering zien we hoe een man met slechts één been het parcours aflegt.

Respect

“Dit zijn echt momenten dat je je mond houdt als commentator. Dat je wilt kijken, dat je wilt genieten”, horen we Jack van Gelder zeggen. Ook presentatrice Kim-Lian van der Meij kan er niet over uit hoeveel respect ze heeft voor kandidaat Michael, die in de video op goede voet het parcours van Ninja Warrior lijkt af te leggen.

Beenamputatie

Michael kreeg meerdere keren te maken met de vreselijke ziekte kanker en naar aanleiding hiervan moest zijn been worden geamputeerd. Dat hij een rasechte doorzetter is, laat hij zien met bijvoorbeeld zijn deelname aan Ninja Warrior die vooraf is gegaan door heel veel trainen. Grappig detail: Pim Brouwers, die we afgelopen maandag zagen in BNN’s Je Zal Het Maar Hebben en al net zo'n sportieveling, is een teammaatje van Michael.  

Ninja Warrior

Hoe Michael het ervanaf gaat brengen in Ninja Warrior en of hij het einde van het parcours redt, zie je vanavond in een nieuwe aflevering van het programma, mét natuurlijk dat zalige commentaar van Jack van Gelder. Ninja Warrior, om 20.30 op SBS6. 

Lees verder