Selena Gomez kondigt tweede seizoen 13 Reasons Why aan

Veronica Superguide logo
Selena Gomez kondigt tweede seizoen 13 Reasons Why aan

Selena Gomez kondigt tweede seizoen 13 Reasons Why aan

|
|

Laatste update:

Geschreven door:
Redactie

Selena Gomez heeft op Instagram aan haar 119 miljoen(!!) volgers laten weten dat er een tweede seizoen komt van de spraakmakende Netflix-serie 13 Reasons Why. Zangeres Selena is als uitvoerend producent betrokken bij de dramaserie. Kijk hieronder alvast naar een voorproefje.

2018 OP NETFLIX

We schreven al eerder dat de schrijver van 13 Reasons Why hintte op een tweede seizoen van de serie. Niet iedereen stond te juichen toen dit bekend werd: veel fans vinden het een mooi afgerond verhaal en zijn bang dat een tweede seizoen het verhaal verandert in een soapserie. Maar dat weerhoudt Netflix er dus niet van om een vervolg te maken. Het tweede seizoen van de show zal, net als het eerste, bestaan uit dertien afleveringen en staat gepland om in 2018 te verschijnen op Netflix.

SEIZOEN 1

Het eerste seizoen van de serie, gebaseerd op het gelijknamige boek, vertelt het verhaal van tiener Hannah die na jarenlange pesterijen besluit zelfmoord te plegen. Haar klasgenoten reageren geschokt en een aantal worstelen met schuldgevoelens vanwege het deelnemen aan de pesterijen. Er zijn nog een aantal onbeantwoorde vragen aan het einde van het eerste seizoen. Hoe gaat het bijvoorbeeld verder met Clay? En hoe wordt er gereageerd op de daden van Alex?

OMSTREDEN

13 Reasons Why kreeg lovende recensies, maar ontving ook kritiek vanwege een aantal gewelddadige en verkrachtingsscènes. Netflix voegde daarom een waarschuwing toe, voorafgaande aan het afspelen van de show.

Lees verder