Selena Gomez

Veronica Superguide logo
Veronica Superguide logo
Selena Gomez

Selena Gomez deelt teaser Netflix-serie Thirteen Reason Why

|
|

Laatste update:

In Pretty Little Liars krijgt een groepje vriendinnen mysterieuze berichten nadat er iets verschrikkelijks is gebeurd met hun klasgenote. Ook in Thirteen Reasons Why komen een aantal scholieren in de ban van mysterieuze boodschappen van hun al dan niet overleden klasgenote.

Zelfmoord

De high-schoolserie Thirteen Reasons Why is gebaseerd op de gelijknamige bestseller van Jay Ascher. Hierin krijgen een aantal scholieren mysterieuze cassettebandjes. Deze zijn afkomstig van Hannah Baker, een meisje dat onlangs zelfmoord heeft gepleegd. Zij houdt de ontvangers van de bandjes verantwoordelijk voor haar depressie en wil hen laten weten waarom zij schuldig zijn aan haar wanhoopsdaad.

Oscar

Vandaag postte Selena Gomez, die optreedt als uitvoerend producent van de serie, een eerste teaser via haar Instagram-account. Zover bekend zal de actrice zelf geen rol spelen in de serie. De rol van Hannah zal gespeeld worden door nieuwkomer Katherine Langford. Tom McCarthy, die vorig jaar een Oscar won voor zijn journalistieke drama Spotlight, zal de serie regisseren.

Thirteen Reasons Why is vanaf 31 maart te zien op Netflix.

Lees verder