Script vervolg Alien: Covenant ligt al klaar

Veronica Superguide logo
Veronica Superguide logo
Script vervolg Alien: Covenant ligt al klaar

Script vervolg Alien: Covenant ligt al klaar

|
|

Laatste update:

De film Alien: Covenant is nog niet eens in de bioscoop verschenen of er wordt al over het vervolg gesproken. "Als het aan mij ligt beginnen de opnames in 2018, want het script is al af", zegt regisseur Ridley Scott.

In 2018

"Je moet ervan uit gaan dat het een succes wordt. En vanaf dat moment moet je klaar zijn. Je wil dan niet dat er bijvoorbeeld een gat van twee jaar tussen zit. Ik ben klaar om volgend jaar weer te gaan filmen. Als het aan mij ligt komen er misschien wel zes delen", zo zegt de bijna tachtigjarige regisseur in The Sydney Morning Herald.

Het verhaal

Alien: Covenant is de eerste van drie films die Prometheus aan de originele Alien uit 1979 moeten gaan verbinden. In de film ontdekt de crew van het ruimteschip de Covenant een wereld waarvan ze denken dat het een onontdekt paradijs is, maar waar ze van het ene gevaar in het andere belanden. De enige inwoner is de "synthetische" David (Michael Fassbender), overlevende van de gedoemde Prometheus expeditie.

In de bios

Onlangs verscheen de korte film The Last Supper, die ons voorstelt aan de crew van het ruimteschip uit de nieuwe Alien-film. Naast Michael Fassbender als David zien we onder anderen Katherine Waterston, James Franco, Guy Pearce, Danny McBride en Billy Crudup in Alien: Covenant. De film is vanaf 18 mei 2017 te zien op het witte doek.

Lees verder