Schwarzenegger negeerde advies van Mark Hamill

Veronica Superguide logo
Veronica Superguide logo
Schwarzenegger negeerde advies van Mark Hamill

Schwarzenegger negeerde advies van Mark Hamill

|
|

Laatste update:

“Dus Luke Skywaker zegt tegen de Terminator…”, het klinkt als het begin van een hele flauwe grap, maar het is ooit gebeurd. Mark Hamill heeft op Twitter opgebiecht dat hij Arnold Schwarzenegger ooit nog eens goede raad had gegeven in de begindagen van zijn filmcarrière. De ‘Austrian Oak’ bleek het advies van de wijze Jedi echter stug te negeren, en dat is maar goed ook.

What Would Mark Hamill Say?

De bekentenis volgde nog wel nadat een fan de filmster liet weten dat hij voor haar een soort moraal kompas is. Zij stelde de acteur voor om “What Would Mark Hamill Say?”-shirts te laten maken. Vervolgens liet de Star Wars-legende weten dat hij er ook wel eens faliekant naast zit. Zoals die keer toen hij een aan de weg timmerende Bodybuilder genaamd Arnold Schwarzenegger aanraadde om zijn moeilijke naam te veranderen, en om van dat Oostenrijkse accent af te komen.

Ahnold stelde Hamill niet veel later alweer gerust door te stellen dat zijn woorden normaal gesproken goed advies zouden zijn, want zo waren de regels toen. Maar regels gelden natuurlijk niet voor Schwarzenegger…

Beide acteurs zijn momenteel weer in hun beroemdste rollen aan het kruipen: Hamill is inmiddels bezig met de opnames van de negende Star Wars-film, terwijl Schwarzenegger druk is met de opnames van de zesde Terminator-film.

Lees verder