Schwarzenegger maakt vervolg Twins na opnames Terminator 6

Veronica Superguide logo
Veronica Superguide logo
Schwarzenegger maakt vervolg Twins na opnames Terminator 6

Schwarzenegger maakt vervolg Twins na opnames Terminator 6

|
|

Laatste update:

Arnold Schwarzenegger en Danny DeVito bundelen opnieuw de krachten voor een vervolg op de comedyhit Twins. En in dit vervolg blijkt de onwaarschijnlijke tweeling er een nog maffer broertje op na te houden!

Drieling

De plannen voor een vervolg op comedyhit uit 1988 zingen al langer rond in Hollywood. Maar onlangs onthulde hoofdrolspeler Arnold Schwarzenegger dat het project dan toch eindelijk van de grond komt. Het vervolg is genaamd Triplets. Daarin komen de tweelingbroers Julius (Arnold Schwarzenegger) en Vincent (Danny DeVito) erachter dat ze nog een broertje hebben. Die wordt gespeeld door niemand minder dan Eddie Murphy!

Actieheldin

Het enige dat Triplets nu nog in de weg staat, zijn de opnames van Terminator 6. Ook in dit vervolg zal Arnie weer te zien zijn als het personage dat hij populair maakte. De film zal geregisseerd worden door Tim Miller, bekend van Deadpool. Linda Hamilton kruipt in opnieuw in de huid van actieheldin Sarah Connor.

De opnames voor Terminator 6 gaan in maart 2018 van start. Als deze zijn afgerond, slaat Schwarzenegger de handen ineen met Danny DeVito en Eddie Murphy voor Triplets. Ivan Reitman (Ghostbusters) zal dit vervolg regisseren. Hij zat ook op de regiestoel bij de eerste Twins-film! 

Lees verder