Schwarzenegger: Ik kijk uit naar nog een Terminator-film

Veronica Superguide logo
Schwarzenegger: Ik kijk uit naar nog een Terminator-film

Schwarzenegger: Ik kijk uit naar nog een Terminator-film

|
|

Laatste update:

Geschreven door:
Redactie

Dachten we dat de Terminator-reeks tot een einde zou komen, Arnold Schwarzenegger is daar nog niet over uit. Wat hem betreft komt er nog een film.

Andere studio's

“Dat Paramount niets met de franchise wil, betekent niet dat er niet nog vijftien studio’s zijn die dat wel willen”, aldus Schwarzenegger in gesprek met Fandango. “Het betekent niet dat dit het einde betekent voor Terminator. Het betekent gewoon dat ze [de makers, red.] in gesprek zijn met een andere studio. Maar daar kan ik je nog geen details over geven.” Terminator werd met Genisys gereboot, maar de film was een ontzettende flop. Vandaar dat men ook graag wilde geloven dat het klaar was voor de franchise. 

James Cameron

Ook benoemde Schwarzenegger dat James Cameron - waar haalt hij de tijd vandaan met die vier Avatar-films? - de rechten na 2018 weer in handen heeft. “Cameron gaat de film produceren en er wordt een andere regisseur op gezet. Ik ben altijd geïnteresseerd in het doen van een Terminator-film, zeker wanneer het verhaal goed in elkaar zit en het vermakelijk is voor iedereen.” Die regisseur zou volgens de geruchten Deadpools Tim Miller zijn. 

Lees verder