Schwarzenegger deelt nieuwe klap uit aan Trump

Veronica Superguide logo
Veronica Superguide logo
Schwarzenegger deelt nieuwe klap uit aan Trump

Schwarzenegger deelt nieuwe klap uit aan Trump

|
|

Laatste update:

In de kinderachtige, maar zeer vermakelijke ruzie tussen Arnold Schwarzenegger en Donald Trump, lijkt The Governator de genadeklap te hebben uitgedeeld.

The Terminator vs The Donald

Sinds Arnold Schwarzenegger de rol van Donald Trump heeft overgenomen in realityshow The Apprentice, liggen de twee al met elkaar overhoop. Een ruzie die natuurlijk vooral te wijten is aan de kersverse president, die de grootste moeite heeft met het loslaten van zijn persoonlijke Twitter-account nu hij belangrijkere dingen te doen heeft. Trump plaagde Schwarzenegger al met diens lagere kijkcijfers en riep zelfs op om voor The Terminator te bidden.

Ruilen?

"Hey Donald, ik heb een geweldig idee", reageerde Schwarzenegger eerder deze week al in een video. "Waarom ruilen we niet van baan? Jij bent immers zo'n expert in kijkcijfers. Dan neem ik jouw baan over en kunnen de mensen eindelijk weer rustig slapen."

Hierop verstuurde Donald weer een tweet waarop hij kritiek uitte op Arnolds prestaties in The Apprentice en in de politiek ... maar we geloven toch echt dat Schwarzenegger daarna een knock-out heeft uitgedeeld! Hieronder zijn tweet, met alleen een link, naar een artikel uit 2006 over de toenmalige gouverneur van Califonia die zijn belastingaangifte publiekelijk vrijgaf. Dit was een verkiezingsbelofte van Trump en is ook zeer gebruikelijk voor een president, maar Trump weigert nog altijd inzicht te geven in zijn financiële situatie. Blijft hij dat doen, dan is de woordenwisseling wat ons betreft bij dezen gewonnen door The Governator!

Lees verder