Schrijvers Jigsaw werken aan nieuw deel in Saw-reeks

Veronica Superguide logo
Veronica Superguide logo
Schrijvers Jigsaw werken aan nieuw deel in Saw-reeks

Schrijvers Jigsaw werken aan nieuw deel in Saw-reeks

|
|

Laatste update:

Goed nieuws voor de fans van de horrorfilmreeks Saw. Volgens de laatste berichten zijn we nog lang niet van de bloederige boobytraps af!

Scenario

In januari schreven we al dat de onderhandelingen over een vervolg op Jigsaw in volle gang waren. Maar hoewel het toen bij ‘gesprekken’ bleef, is de film nu echt in de maak! Dat hebben bronnen rondom het project bevestigd aan horrorsite Bloody Disgusting. Momenteel zijn Pete Goldfinger en Josh Stolberg druk bezig het script voor de film te schrijven. Zij tekenden niet alleen voor het scenario voor Jigsaw, maar ook voor het script van horrorfilms als Piranha 3D en Sorority Row.

Spookhuis

In dit vroege stadium is nog niet bekend welke richting de schrijvers opgaan. Wordt het een reboot of een vervolg? En als het een vervolg wordt, is het nieuwe deel dan de opvolger van Jigsaw of Saw 3D? Wat we wel weten is dat Jigsaw-regisseurs Michael en Peter Spierig niet zullen terugkeren voor de nieuwe Saw-film. Dit regisseursduo maakte na Jigsaw de spookhuisfilm Winschester. Het is nog onbekend welke regisseur hen zal opvolgen.

Jigsaw is nu on demand te zien bij Ziggo en KPN!

Lees verder