Schrijver 13 Reasons Why ziet tweede seizoen wel zitten

Veronica Superguide logo
Veronica Superguide logo
Schrijver 13 Reasons Why ziet tweede seizoen wel zitten

Schrijver 13 Reasons Why ziet tweede seizoen wel zitten

|
|

Laatste update:

Er zijn een hoop redenen te bedenken waarom 13 Reasons Why geen vervolg moet krijgen. Toch zijn er genoeg mensen die wel nieuwsgierig zijn naar een tweede seizoen, waaronder de schrijver van het boek waarop de serie gebaseerd is!

Duistere geheimen

In 13 Reasons Why ontvangen een aantal schoolvrienden een cassettebandje met een boodschap van hun overleden klasgenootje Hannah. Op die tapes vertelt zij waarom de ontvangers verantwoordelijk waren voor haar zelfmoord. Wat volgt is een spannende mix van thriller en high-schooldrama, met de nodige duistere geheimen en onverwachte wendingen.

Losse eindjes

Hoewel het einde (dat we hier niet gaan spoilen) vrij definitief was, zijn er ook nog wel een paar losse eindjes. Er zijn dus fans die wel zouden uitkijken naar een tweede seizoen. Zij krijgen nu steun uit onverwachte hoek: de schrijver van het boek waarop de gelijknamige serie is gebaseerd. Jay Asher vertelde hierover tegen Entertainment Weekly: “Ik ben wel benieuwd hoe het verder gaat met de personages. Wat gebeurt er bijvoorbeeld met Clay? En hoe reageren mensen op de actie van Alex? Ik heb wel eens nagedacht over een vervolg, maar ik heb besloten dat ik het toch niet ga schrijven. Maar ik zou het graag willen zien!”

Op de vraag of dat tweede seizoen er komt, antwoordde de schrijver: “Ik mag helaas niet zeggen of er al dan niet een vervolg op het eerste seizoen komt.” Fans van de serie worden dus ook na de laatste (?) aflevering nog even in spanning gehouden!

Lees verder