Schokkende trailer vijfde seizoen Bates Motel

Veronica Superguide logo
Veronica Superguide logo
Schokkende trailer vijfde seizoen Bates Motel

Schokkende trailer vijfde seizoen Bates Motel

|
|

Laatste update:

Met het vijfde seizoen van de horrorserie Bates Motel komt de serie tot een griezelig einde. Deze trailer verraadt alvast dat de band tussen moeder en zoon er in de tussentijd niet warmer op is geworden…

Psycho

Bates Motel is een prequel van Psycho, Alfred Hitchcocks klassieke horrorfilm uit 1960. In de reeks wordt onthuld hoe hotellier Norman Bates (Freddie Highmore) onder invloed van zijn dominante moeder (Vera Varmiga) kon uitgroeien van een verlegen jongeman tot een gewetenloze seriemoordenaar. Zonder al te veel willen spoilen: aan de schokkende gebeurtenissen aan het einde van seizoen 4 konden we al opmaken dat de serie op zijn einde liep. Als je het vierde seizoen nog niet hebt gezien, is het verstandiger om de trailer nog even te skippen.

Rihanna

De trailer begint gaat lekker rustgevend van start, maar schijn bedriegt. Het duurt dan ook niet lang voordat het voorproefje een duistere wending neemt. Laten we het erop houden dat de laatste paar seconden een stuk intenser zijn dan de eerste paar seconden. Blijf dus vooral kijken tot het einde! Helaas schittert Rihanna in dit voorproefje nog door afwezigheid. Zij speelt in het laatste seizoen de rol van Marion Crane, de hotelgast die aan haar einde komt in Psycho’s beroemde douchescene.

Het vijfde seizoen van Bates Motel is vanaf 20 februari te zien op de Amerikaanse televisie.

Lees verder