Bridget Maasland, Beau Blijft Binnen

Veronica Superguide logo
Veronica Superguide logo
Bridget Maasland, Beau Blijft Binnen

‘Bridget Maasland al na één dag gestopt met schnabbel’

|
|

Laatste update:

Dat was snel! Het lijkt erop dat RTL-presentatrice Bridget Maasland al na één dag is gestopt met haar nieuwste 'bijbaan' slash schnabbel.

Gisteren kwam Bridget nog met een filmpje op haar eigen insta waarin ze aankondigt dat je - voor 50 ekkies - een persoonlijke videoboodschap kan scoren. "Hi, ik ben Bridget en heb je nou altijd van mij een videoboodschap willen ontvangen, waarin ik bijvoorbeeld zeg ‘jij bent de zwakste schakel, dag!’, check dan even ShoutOut hoe je aan zo’n boodschap kan komen."

Doe mee: Superguide pubquiz!

Gestopt?

Is Bridget er alweer mee gekapt? Daar lijkt het wel op. Het beruchte showbizzblog Mediacourant deed navraag bij het bewuste bedrijf nadat Bridgets filmpje opeens van Insta verdween. Het klopt: je kunt op dit moment géén persoonlijke Bridget-boodschap meer kopen! "Onze VIPS mogen op elk moment zelf kiezen wanneer zij beschikbaar zijn voor het opnemen van ShoutOuts voor hun fans."

RTL Boulevard

Waar die ommezwaai vandaan komt, weten we niet. Wél weten we dat Bridget na een hele lange afwezigheid vanaf morgen weer aan de RTL Boulevard-desk staat. Daarnaast runt ze ook nog een Amsterdamse interieurwinkel met haar ouders en broer. Misschien had ze het dus simpelweg te druk voor nóg een baantje. Gelukkig blijven er genoeg andere BN'ers over die je in ruil voor knaken iets kan laten zeggen.

Lees verder