Scarlett Johansson en haar oma-dubbelganger gespot op rode loper

Veronica Superguide logo
Veronica Superguide logo
Scarlett Johansson en haar oma-dubbelganger gespot op rode loper

Scarlett Johansson en haar oma-dubbelganger gespot op rode loper

|
|

Laatste update:

Geschreven door:
Redactie

Scarlett Johansson heeft eindelijk haar oma-dubbelganger ontmoet! In april kwam de bejaarde Geraldine in het nieuws, omdat ze in haar jonge jaren wel hééél erg op Scarlett leek.

Grandma Geraldine

Als reactie op de foto uploadde de actrice een korte video waarin ze Geraldine meevroeg naar de première van haar nieuwe film; Rough Night. “Ik wil je in het echt ontmoetten! Wil je Rough Night met mij gaan kijken?”, aldus de actrice. Scarlett heeft nu haar belofte waargemaakt en grootmoeder Geraldine meegenomen.

Feestoma

De bejaarde vrouw zal ongetwijfeld de nacht van haar leven hebben gehad. Als we de foto’s mogen geloven, kunnen zij en Scarlett het in ieder geval erg goed met elkaar vinden. Er zal ook wel wat gedronken zijn: Geraldine bekende al eerder redelijk beschonken te zijn geweest op de foto. Scarlett nodigde haar dan ook uit om flink in de lampen te gaan hangen: “Ik wil dat dronken gezicht van je wel in het echt zien”.

Rought Night

In Rough Night gaat een stel vrouwen op stap in Miami. De groep heeft wat te vieren: hoofdpersoon Jess gaat namelijk trouwen. Wanneer het gezelschap besluit een stripper in te huren, komt de schaarsgeklede man door een stunt van de iets te enthousiaste Alice om het leven. Waar normale mensen direct de politie zouden bellen besluit het alles behalve normale quintet het lichaam te verslepen en verbergen. Dit zorgt uiteraard voor idiote, maar hilarische situaties á la The Hangover. 

Lees verder