SBS6 mag RTL-sterren Chantal Janzen en Angela Groothuizen niet uitzenden

Veronica Superguide logo
SBS6 mag RTL-sterren Chantal Janzen en Angela Groothuizen niet uitzenden

SBS6 mag RTL-sterren Chantal Janzen en Angela Groothuizen niet uitzenden

|
|

Laatste update:

Geschreven door:
Robin Heerkens

Ook in Nederland mogen we binnenkort de mega-grote talentenjacht The World’s Best aanschouwen. SBS6 kocht het in, maar zit met één probleempje: er doen twee concurrenten aan mee…

Chantal Janzen (die momenteel flink scoort met Chantal Komt Werken) en Angela Groothuizen – beiden uiteraard RTL-presentatrices – namen plaats in de grote ‘jury-muur’ met 50 bekende juryleden uit zowat alle landen ter wereld. SBS6 moet de komende tijd de schaar in al hun scènes zetten.

Waarom?

“De distributeur kan ons geen toestemming geven om deze beelden uit te zenden”, zo verklaart een SBS-woordvoerder. “Dit heeft als reden dat zowel Chantal als Angela contractuele verplichtingen elders hebben.” Ja, BIJ RTL NATUURLIJK!

Winnaar al bekend?!

SBS6 heeft nog tot donderdag 25 april om lekker te knippen. Op die dag komt namelijk de allereerste aflevering op de Nederlandse tv. Het blijft toch wel een beetje een rare gewaarwording – een minuutje googelen en je weet wie er wint.De show kwam namelijk eerder dit jaar al op het Amerikaanse CBS. James Corden presenteert de heleboel, met RuPaul, Drew Barrymore en Faith Hill als ere-juryleden.In The World’s Best nemen allerlei oud-deelnemers van talentenjachten en andere bekende koppen het tegen elkaar op. Het belooft weer een heftig rariteitenkabinet te worden met naast de verplichte zangers en dansers ook vechtsporters, magiërs en… een hypnotiserende hondje. Wtf?

Lees verder