SBS 6 stopt per direct met De Vloggende Hollanders

Veronica Superguide logo
Veronica Superguide logo
SBS 6 stopt per direct met De Vloggende Hollanders

SBS 6 stopt per direct met De Vloggende Hollanders

|
|

Laatste update:

Het was voor de drie en een halve fan van het SBS 6-programma De Vloggende Hollanders sinds de start een behoorlijke opgave om het programma te volgen. De eerste week was de reeks om acht uur te zien, maar na één uitzendweek en vijf afleveringen werd het uitzendtijdstip al gewijzigd in half zeven. Inmiddels zijn we weer een week en wederom vijf afleveringen verder en wat blijkt? De Vloggende Hollanders is compleet uit de tv-gids verdwenen. Na tien afleveringen en twee weken roemloos ten onder.

De Vloggende Hollanders werd tijdens de najaarspresentatie van SBS gebracht als grote verrassing, maar er was al vrij snel kritiek op het idee. Het programma kreeg wel ook een prominent plekje in de programmering om 20:00 uur. Maar het succes op televisie bleef direct uit.

Dynamisch

Na een week besloot SBS al te schuiven met de show. De Vloggende Hollanders verdween van 20:00 uur en ging naar 18:30 uur. Ook haar behaalde het programma niet het gewenste succes. Reden voor de zender om na tien afleveringen te stoppen. Of het programma op een later moment nog terugkeert is momenteel niet bekend.

Lachen

Maar fans van grappige zelfgemaakte filmpjes blijven op hun wenken bediend worden hoor: SBS verruilt de vloggers vanaf maandag voor een heel uur van nog altijd prima lopende Lachen om Home Video's dat nu nog alleen op zaterdag te zien is.

Lees verder