Saw VIII heeft nieuwe titel en releasedatum

Veronica Superguide logo
Veronica Superguide logo
Saw VIII heeft nieuwe titel en releasedatum

Saw VIII heeft nieuwe titel en releasedatum

|
|

Laatste update:

Hoewel Saw VII de laatste film uit de horrorreeks Saw zou worden, komt er deze Halloween toch een achtste film uit: Jigsaw. Dit weten we tot nu toe over de gruwelijke nieuwe horrorfilm.

Saw VIII: Legacy

De nieuwe horrorfilm had eerst als werktitel Saw VIII: Legacy, maar die is nu veranderd naar Jigsaw, laat Variety weten. De titel verwijst natuurlijk naar de bijnaam van John Kramer, het hoofdpersonage uit de franchise die mensen op een zieke manier de waarde van het leven wil laten inzien en zo niet, dan sterven ze op een afgrijselijke manier.

Een nieuw spelletje begint

In Jigsaw worden verschillende lichamen in de stad gevonden, dat elk op een barbaarse, unieke manier om het leven is gekomen. Het bewijs uit onderzoeken wijst naar een man: John Kramer. Maar hoe kan dit? De man die bekend staat als Jigsaw is al meer dan tien jaar dood. Heeft een leerling het stokje overgenomen, of zelfs iemand binnen het onderzoeksteam?

Jigsaw

De film is geregisseerd door Michael en Peter Spierig (Undead, Daybreakers) en is geschreven door Pete Goldfinger en Josh Stolberg, bekend van Piranha 3D. De ‘ongelukkige’ cast bestaat onder anderen uit Mandela Van Peebles, Laura Vandervoort, Brittany Allen, Callum Keith Rennie, Matt Passmore, Hannah Emily Anderson, Josiah Black, Shaquan Lewis, Michael Bolsvert, en James Gomez.

Tobin Bell keert weer terug als Jigsaw. Of dit weer in flashbacks zal zijn of dat Jigsaw een prequel wordt, is nog niet bekend.

Deze Halloween

Traditiegetrouw komt de film vlak voor Halloween uit: Jigsaw draait vanaf 26 oktober in de bioscoop.

Lees verder