Het houdt niet op: de maker van Saw zet zijn zinnen op een Leprechaun-reboot

Veronica Superguide logo
Veronica Superguide logo
Het houdt niet op: de maker van Saw zet zijn zinnen op een Leprechaun-reboot

Het houdt niet op: de maker van Saw zet zijn zinnen op een Leprechaun-reboot

|
|

Laatste update:

Het blijft maar lekker gaan met die horror-reboots! Nadat we eerder al konden melden dat Final Destination terugkomt, mag je je misschien ook wel verheugen op een nieuwe Leprechaun-film. Althans, dat is de grote wens van Darren Bousman, een van de makers van Saw.

Een Ierse kabouter in Amerika

Regisseur Darren Bousman betrad Twitter om aan de wereld kenbaar te maken dat hij droomt van een Leprechaun-reboot. Hij richtte zich daarbij direct tot het entertainmentbedrijf Lionsgate en pitchte direct maar even de plot: Leprechaun stapt in een tijdmachine om af te reizen naar de Colorado Gold Rush, het hoogtepunt van de Amerikaanse goudkoorts. Darren Bousman sluit af door te zeggen dat hij wacht op een belletje van Lionsgate.

Me pot o' gold!

Leprechaun is een serie horror-films. Het begon in 1991 met Leprechaun, waarin de moordlustige Ierse kabouter Lubdan letterlijk over lijken gaat om zijn gestolen goud terug te krijgen. De laatste van de acht films stamt uit 2018. Deze Leprechaun Returns speelt zich 25 jaar na het origineel af, maar kon helaas op flink wat meer kritiek rekenen.

De zesde Final Destination-film

Zoals gezegd, is Darren Bousman een van de mannen achter de Saw-films. Zijn collega's lieten eerder al weten dus wel brood te zien in een reboot van Final Destination. Inmiddels weten we al iets meer over dit project, zo wordt het een 're-imagining' genoemd door Hollywood Reporter. Dat betekent dat deze zesde film geen sequel zal zijn en er dus ook geen oude bekenden hun opwachting maken.

Lees verder