Sassenachs! De eerste trailer van Outlander seizoen 4 is hier!

Veronica Superguide logo
Veronica Superguide logo
Sassenachs! De eerste trailer van Outlander seizoen 4 is hier!

Sassenachs! De eerste trailer van Outlander seizoen 4 is hier!

|
|

Laatste update:

Geschreven door:
Redactie

Prepareer je schaamstreek: de trailer van Outlander seizoen 4 is eindelijk onthuld! En hij zit tjokvol actie, liefde, seks en heerlijke Schotse accentjes.

River Run

In de teaser verkassen de Frasers naar North Carolina om daar een nieuw bestaan op te bouwen. Jamie’s tante Jocasta (Maria Doyle Kennedy) heet hen welkom bij haar huisje River Run.

Het lijkt allemaal vrij idyllisch, maar dat is het niet, want voordat er ‘sassenach’ gezegd kan worden, staat er een woedende meute voor de deur. ‘Reizigers in deze bossen zijn dieven en bandieten’, klinkt het in de onheilspellende teaser. Dat belooft wat!

America, fuck yeah

De serie heeft ons glimpjes laten zien van Parijs, Jamaica en andere semi-exotische locaties. Nu is het dus de beurt aan koloniaal Amerika. Denk uitgedoste inheemse Amerikanen, korsetten, wilde natuur en Jamie met een laag uitvallend shirt.

Seizoen vier bestaat uit 13 afleveringen, gebaseerd op het vierde boek uit de Outlander-reeks: Drums of Autumn. Overigens hebben we nog vier boeken te gaan én zitten er tenminste twee nieuwe seizoenen in de pijplijn. Het einde is dus voorlopig nog niet in zicht.

Het nieuwe seizoen komt in november uit. Met een beetje mazzel kun je je dan ook vergapen aan seizoen 3 op Netflix.

Lees verder