André Hazes en Sarah van Soelen

Veronica Superguide logo
Veronica Superguide logo
André Hazes en Sarah van Soelen
BN'ers

Sarah van Soelen reageert op Hazes-documentaire: 'Goed klaar mee'

|
|

Laatste update:

In eerste instantie zou Sarah van Soelen meewerken aan de veelbesproken documentaire over André Hazes. Totdat hun relatie abrupte eindigde. Inmiddels is de influencer er 'goed klaar mee'. 

'Het is klaar'

Nadat André en Sarah uit elkaar gingen, heeft ze besloten dat ze niet wil voorkomen in de Hazes-documentaire. Toch heeft ze er wel naar gekeken, onthult ze aan RTL Boulevard. "Ik heb anderhalve aflevering gezien", geeft Sarah toe. "Toen was ik er ook wel goed klaar mee." De influencer zegt het niet leuk te vinden om de 'oude dingen' terug te zien. "Ik heb het ook gewoon gehad, het is klaar."

De Rotterdamse blondine is naar eigen zeggen al lang verder met haar leven. "Om dan elke keer terug te gaan naar een ex... Dat is toch niks? Dat lijkt me van beide kanten dom."

Tussenstation

Sarah liet zich eerder al negatief uit over de documentaire. Ze is het vooral niet eens met een scène waarin André over de relatie met Sarah spreekt. Sarah zou het, volgens Dré, “gewoon nét niet zijn”. Deze woorden komen keihard binnen bij Sarah. Zij heeft het gevoel dat ze in de val is getrapt en is het er niet mee eens dat ze afgeschilderd wordt als een soort tussenstation.

De documentaireserie André Hazes is te zien bij Videoland. Wij hebben 'm ook gezien, dit is wat we van de Hazes-docu vonden. 

Lees verder