Sanne Wallis de Vries bij Op1

Veronica Superguide logo
Veronica Superguide logo
Sanne Wallis de Vries bij Op1

Kijkers ergeren zich aan Sanne Wallis de Vries bij Op1: ‘onaangenaam mens’

|
|

Laatste update:

Oud-theaterproducent Joop van den Ende en cabaretière Sanne Wallis de Vries vertelden gisteren bij Op1 over de chaos en onduidelijkheid in theaters. Kijkers irriteerden zich kapot aan de constante onderbrekingen van Sanne.

Sanne was gefrustreerd: zij zou eigenlijk gisteravond in Purmerend haar voorstelling ‘Heel’ moeten spelen. Er zijn volgens haar totaal geen besmettingen geweest in theaters: “Waarom moeten de theaters op hun kop krijgen voor iets wat ze niet gedaan hebben?” Hoewel Joop en Sanne het vaak met elkaar eens waren in Op1, komt dat niet over door de constante onderbrekingen van Sanne.

‘Bah!’

“Het is gezellig bij Op1”, reageerde een kijker sarcastisch. “Wat een uitermate onaangenaam mens is die schreeuwerige Sanne Wallis de Vries”, kwam ook voorbij op Twitter.

Sanne laat zich niet de kaas van het brood eten

Niet iedereen is het eens met de kritiek op de cabaretière. “Sanne Wallis de Vries is een HELD!!”, twitterde een kijker.

Kijkers slijpen wel vaker hun messen voor de gasten én interviewers van Op1. Zo was Tim Douwsma vorige week niet geliefd bij het publiek. Gast-presentator Tim Hofman was ook respectloos volgens Op1-twitteraars.

Lees verder