Sanne Hans maakt muziek met TVOH collega’s

Veronica Superguide logo
Sanne Hans maakt muziek met TVOH collega’s

Sanne Hans maakt muziek met TVOH collega’s

|
|

Laatste update:

Geschreven door:
Redactie

Het nieuwe seizoen The Voice of Holland levert niet alleen een nieuwe Nederlandse artiest op. Volgens Sanne Hans kunnen de coaches het zo goed met elkaar vinden dat er tussen de opnamen door aan nieuwe muziek wordt gewerkt.

Kloten

"Er is echt een topsfeer, het is hartstikke leuk," zei Sanne donderdagochtend op 100% NL in de radioshow van Lex Gaarthuis. "We maken allemaal plannen met elkaar. Ik ben met Ali aan het kloten en met Waylon."

Guus

Ook met Guus Meeuwis, die net als Waylon zijn debuut maakt als coach, werkt Sanne aan nieuwe muziek. De zangeres, die al eerder met Guus schreef, heeft al duidelijk voor ogen wat die samenwerking op moet leveren. "Ik wil voor mijn theatertour in maart nog een hele mooie Nederlandse ballade maken, maar wel echt een powerballad. Daar gaat hij me mee helpen."

The Voice

Sanne maakt niet alleen muziek met de andere coaches, ook de kandidaten moeten er aan geloven. In de video hierboven zingt ze samen met kandidaten Dave en Ivan. Het nieuwe seizoen is vanaf 25 september iedere vrijdag om 20.30 te zien bij RTL 4. 

Lees verder