Samantha Steenwijk

Veronica Superguide logo
Veronica Superguide logo
Samantha Steenwijk

Samantha Steenwijk met ambulance naar eerste hulp na ongeval

|
|

Laatste update:

Geschreven door:
Alie Sierkstra

Ouch! Samantha Steenwijk heeft zichzelf flink bezeerd door een lelijke val van haar paard. De zangeres moest zelfs met de ambulance naar de eerste hulp gebracht worden.

'Lag keihard naast mijn paard'

"De dag waarvan je weet dat die gaat komen... ik lag opeens keihard naast mijn paard", laat Samantha Steenwijk weten op Instagram. En dat “keihard” is niet gelogen. Door de val kneusde de verguisde Verrader namelijk haar stuit, onderste wervels en rechterenkel. In haar Instagram Stories deelt ze nog meer fotografisch bewijs, zo zien we bijvoorbeeld een foto van haar lelijk gekneusde enkel.

samantha steenwijk ongeval paard rolstoel ziekenhuis
samantha steenwijk ongeval paard enkel

Samantha naar ziekenhuis gebracht

Samantha werd na het ongeval met de ambulance naar het ziekenhuis gebracht. In haar bericht bedankt ze het ambulancepersoneel en de eerste hulp in het ziekenhuis voor de fijne behandeling. Gelukkig is de zangeres inmiddels weer thuis. Ze laat weten dat ze "de pijn gaat uitzitten” met behulp van een “af en toe een shot morfine". Onder het bericht regent het beterschapswensen en lieve woorden van haar volgers.

Ook wij hopen dat de grote paarden- en eendenvriend er snel bovenop is! Er staat haar binnenkort namelijk een lastige klus te wachten… Ze moet samen met Gordon het nieuwste K3-lid proberen te vinden!

Luister ook onze podcast met kijktips en het laatste nieuws. Ook te luisteren op Spotify en Apple Podcasts.

Lees verder