Samantha Steenwijk

Veronica Superguide logo
Veronica Superguide logo
Samantha Steenwijk

Geblesseerde Samantha mist mogelijk finale Dancing with the Stars

|
|

Laatste update:

Ouchie! Het zou zomaar kunnen dat Samantha Steenwijk morgenavond de grote finale van Dancing with the Stars moet missen. De zangeres vertelde aan RTL Boulevard dat ze tijdens de repetities gevallen is. Daardoor is haar grote teen uit de kom geraakt, hetgeen natuurlijk enorm pijnlijk is!

Samantha uitvaller in Dancing with the Stars?

Samantha Steenwijk ging tijdens een potje voetballen onderuit, waarbij ze nogal raar terecht moet zijn gekomen… Of ze morgenavond te zien is in de finale van de RTL 4-dansshow Dancing with the Stars is nog onduidelijk. Niet alleen vanwege de pijn, maar ook omdat Steenwijk haar voet in het gips zit! En dat is nou eenmaal wat lastig bij het kiezen van schoenen…

De gaafste dans van Dancing with the Stars

Uiteraard baalt Steenwijk enorm van haar ongeluk! Ze hoopt zodoende door de pijn heen te kunnen bijten en morgenavond alsnog de sterren van de hemel te dansen. Ze belooft namelijk dat ze de gaafste dans voor de finale van Dancing with the Stars bewaard heeft!

De finale van Dancing With The Stars is morgen om 20:00 te zien op RTL 4. Naast Steenwijk staan er nog drie dansers in de finale, namelijk: Barrie Stevens, Anouk Hoogendijk en - de enorm geschrokken - Bibian Mentel. We zijn benieuwd of jullie het dan wel met de uitslag eens zijn!

Lees verder