Samantha de Jong door de jaren heen

Veronica Superguide logo
Veronica Superguide logo
Samantha de Jong door de jaren heen

Samantha de Jong door de jaren heen

|
|

Laatste update:

Niet alleen de kijkcijfers van Samantha's laatste realityserie lijken in vrije val te zijn geraakt, hetzelfde gaat op voor de looks van de voormalige zelfbenoemde Barbie.

Sinds de eerste kennismaking met Samantha in 2010 alweer, lijkt het alsof ze bij elke nieuwe reeks afleveringen van één van haar series een ander uiterlijk heeft. Daar is Sam overigens heel eerlijk over, ze plaatst de ene na de andere foto bij de plastisch chirurg op social media. Tijd voor een overzichtje van de uiterlijke levensloop bij de 28-jarige realityster. 

Samantha de Jong door de jaren heen

Anabooltjes

Samantha is in 2010 in één klap beroemd als ze opduikt in het RTL 5-programma Oh Oh Cherso. En zich onsterfelijk maakt door haar uitspraken over seks, haar uiterlijk, natte poesje en anabooltjes. 

Na een vervolgreeks Oh Oh Tirol en Oh Oh Cherso II, gaat Samantha solo. Met haar nieuwbakken liefje Michael van der Plas volgen we alle ups en downs van hun leven samen. Inclusief het ja-woord in 2012.

Samantha de Jong door de jaren heen

En een gezinnetje volgt snel. Na dochter Angelina in 2012 bevalt Samantha in 2015 van zoonlief Milano. Ook weer voor het oog van de camera's uiteraard.

Samantha besluit dat we ondanks haar realityseries nog meer van haar kunnen weten en schrijft haar memoires op. Het boekje gaat uiteindelijk sporadisch over de toonbank. 

Samantha de Jong door de jaren heen

Het huwelijk met Michael verloopt na een buitenlands avontuur in Spanje eerst behoorlijk stroef, daarna loopt 't voor het oog van de draaiende camera's op de klippen. Maar Samantha gaat niet bij de pakken neer zitten. In plaats daarvan besluit ze lekker te gaan sporten! Vooral haar borstpartij krijgt de aandacht.

Af en toe probeert ze een nieuw kleurtje. Ook qua kapsel.

En ook al lijkt Samantha inmiddels op geen énkele manier meer op de Barbie uit 2010, zelf is ze er meer dan blij mee. 

Mocht er nou tóch een slechte dag tussen zitten, dan heeft Instagram altijd nog een helpend filtertje om er nog iets van te maken.

Lees verder