the witcher netflix

Veronica Superguide logo
Veronica Superguide logo
the witcher netflix

Lol! Ryanne van Dorst geeft aardrijkskundeles over The Witcher

|
|

Laatste update:

Geschreven door:
Alie Sierkstra

Veel mensen vonden het eerste seizoen van The Witcher verwarrend... Dat had vooral te maken met die verschillende tijdlijnen. Het is geen schande als ook jij het allemaal een beetje lastig vond te volgen! We wijzen je in dat geval namelijk graag op deze handige The Witcher-tijdlijn én onderstaand Netflix-filmpje met Ryanne van Dorst.

Wat is The Continent in Netflix-serie The Witcher?

Alleskunner Ryanne van Dorst blijkt een grote fan te zijn van The Witcher! Zodoende heeft ze een video gemaakt, waarin ze dieper ingaat op de wereld van Netflix-serie: The Continent. Dat zit zo: het noorden van The Continent is opgedeeld in verschillende onafhankelijke koninkrijken. Het zuiden is in handen van de Nilfgaard Empire, dat zijn macht wil uitbreiden. The Continent wordt grotendeels bevolkt door elven, dwergen, gnomes en monsters, zoals vampiers en weerwolven. Er zijn in de wereld van The Witcher ook steden te vinden, waar je voornamelijk mensen vindt.

The Witcher-filmpjes voor dummies van Netflix

Bovenstaande The Witcher-filmpje met Van Dorst is de tweede die Netflix uitbrengt. Eerder mochten Hans Kazan en zijn zoon Steven zich al wagen aan een Witcher voor dummies. Sowieso blijkt de hitserie voer voor leuke video's! Zo wezen we je bijvoorbeeld ook al eens op deze jaren '90-versie van The Witcher.

Lees verder