Ryan Reynolds nodigt stonede fan uit voor première Deadpool 2

Veronica Superguide logo
Veronica Superguide logo
Ryan Reynolds nodigt stonede fan uit voor première Deadpool 2

Ryan Reynolds nodigt stonede fan uit voor première Deadpool 2

|
|

Laatste update:

Video’s waarin mensen worden gefilmd die net uit een narcose komen zijn altijd goed voor een paar views. Maar in het geval van deze raaskallende Deadpool-fan leverde het nog heel wat meer op!

Narcose

Het is inmiddels een beproefd recept voor succes op YouTube en andere social media: laat jezelf filmen als je net uit narcose komt! Er is tenslotte weinig grappiger dan iemand te horen ijlen die compleet van de wereld is. James Eversole ging viral op Twitter toen hij kletsend voor de camera verscheen nadat zijn verstandskiezen waren getrokken. Een nachtmerrie van een tandartsingreep was echter nog wel het minste van zijn problemen. Hij maakte zich namelijk meer zorgen of hij Deadpool 2 niet had gemist!

Geintje

De video werd meer dan 800.000 keer bekeken, waaronder door een zekere Ryan Reynolds… de hoofdrolspeler van Deadpool! Net als zijn alter ego is de Marvel-acteur wel in voor een geintje en hij kon de humor van het maffe filmpje dan ook wel inzien. Hij retweette de video van zijn grote fan, maar daar bleef het niet bij. Reynolds nodigde James ook uit voor de première van het vervolg. Hij had namelijk naar eigen zeggen iets eh… vergelijkbaars meegemaakt.

'Sprakeloos'

Niet verrassend liet de Deadpool-fan (check z'n shirt!) dat zich geen twee keer zeggen: “Laat dit alsjeblieft geen droom zijn. Dankjewel RR, ik ben sprakeloos!” Mocht je je dus zorgen maken om je volgende tandartsbezoekje, je weet nooit waar een wortelkanaalbehandeling allemaal toe kan leiden!

Lees verder