Ryan Reynolds krijgt ster op Hollywood Walk of Fame

Veronica Superguide logo
Ryan Reynolds krijgt ster op Hollywood Walk of Fame

Ryan Reynolds krijgt ster op Hollywood Walk of Fame

|
|

Laatste update:

Geschreven door:
Redactie

Had hij niet allang een ster op de Walk of Fame? Nee hoor, gisteren was de grote dag dat Ryan Reynolds eindelijk echt naam maakte Hollywood. Bonus: hij nam eega Blake en zijn schattige dochtertjes mee naar de ceremonie.

Praatjes

Ondanks dat Reynolds de ster kreeg voor zijn prestaties in Hollywood, ging de media-aandacht vooral uit naar zijn gezin. Tijdens de ceremonie spraken collega’s en vrienden over het werk van Reynolds. Anna Faris, met wie hij in 2005 in Just Friends speelde en Rhett Reese en Paul Wernick, verantwoordelijk voor het scenario van Deadpool, spraken hem toe.

Gelukkig gezinnetje

Reynolds en Lively staan erom bekend hun kinderen en privé-leven zoveel mogelijk buiten de spotlights te houden. Ditmaal kregen pers en fans echter eindelijk een kijkje in het gelukkige gezinsleven van de familie Reynolds-Lively. Kleine krullenbol James stal de show en hun pas paar maanden oude andere dochtertje bleef veilig in de armen van papa en mama.

Blake, bedankt

”Ik wil mijn vrouw Blake, die alles voor me betekent, bedanken. Je bent het beste dat me ooit is overkomen”, zo eerde Reynolds zijn vrouw. ”Jij maakt alles in mijn leven beter. Je hebt me de twee meest fantastische kinderen gegeven, van wie ik ooit hoopte ze te krijgen.” Wij smelten weg.

Lees verder