Acteur Ryan Reynolds in Free Guy van Disney

Veronica Superguide logo
Veronica Superguide logo
Acteur Ryan Reynolds in Free Guy van Disney

Ryan Reynolds: ‘Disney wil vervolg Free Guy maken’

|
|

Laatste update:

Free Guy draait nog maar net in de bioscopen. Maar volgens hoofdrolspeler Ryan Reynolds kunnen de fans nu al uitkijken naar een vervolg.

Afgelopen week ging Free Guy in première. In deze actiekomedie speelt Ryan Reynolds een figurant in een populaire game. Wanneer hij echter ontdekt dat hij leeft in een virtuele wereld, besluit hij de held van het spel te worden. In Amerika is Free Guy nu al een hit; er wordt verwacht dat de film alleen al in het openingsweekend 26 miljoen dollar opbrengt. En dus kan een vervolg bijna niet uitblijven…

Twitter

Ryan Reynolds maakte gisteren dan ook bekend dat er serieuze plannen zijn voor Free Guy 2. “Disney heeft vandaag bevestigd dat ze een vervolg op Free Guy willen maken”, schreef de acteur op Twitter. Disney heeft het nieuws nog niet bevestigd, maar de boodschap van Reynolds werd geretweet door het officiële Twitter-account van Free Guy en Shawn Levy, de regisseur van deze actiefilm. Aan ons zal het niet liggen, wij schreven eerder al een enthousiaste recensie over deze explosieve actiekomedie!

Lees ook: De 5 beste films van Ryan Reynolds (en zijn vijf slechtste).

Luister ook onze podcast met kijktips en het laatste nieuws. Ook te beluisteren op Spotify en Apple Podcasts.

Lees verder