Cabaretier Guido Weijers

Veronica Superguide logo
Veronica Superguide logo
Cabaretier Guido Weijers

Guido Weijers en Arjen Lubach vechten ruzie uit op Twitter

|
|

Laatste update:

Geschreven door:
Redactie

Arjen Lubach en Guido Weijers kregen het gisteren met elkaar aan de stok op Twitter. De aanleiding van het conflict was een verwijderde reactie op Instagram.

Gisteren plaatste Guido Weijers een fragment uit Jinek op zijn Instagram-pagina. Hierin stelde Aaf Brandt Corstius dat mensen die zich niet lieten vaccineren tegen corona andere mensen in gevaar brachten. Maar volgens de cabaretier werd dit risico ondervangen als alleen de risicogroepen werden gevaccineerd. Arjen Lubach zette hier echter zijn vraagtekens bij.

‘Leuke burn’

Haha, dat eindje zag eruit als een leuke burn, maar het klopt niet helaas”, schreef Arjen Lubach bij de video. Volgens de voormalig presentator van Zondag met Lubach draait vaccinatie niet alleen om bescherming, maar ook om verspreiding en mutatie van het virus te voorkomen. Guido Weijers verwijderde de reactie van Lubach echter. Maar die liet het er niet bij zitten.

Luister ook onze podcast met kijktips en het laatste nieuws:

Te veel vrije tijd

Op Twitter schreef Arjen Lubach over de verwijderde reactie. Guido Weijers schreef hieronder: “Zet je er ook even je DM erbij dat je je antwoord zou nuanceren, omdat je niet het hele fragment had gezien? Dankjewel.” Hierop besloot Lubach álle DM’s tussen de kemphanen op Twitter te plaatsen. Als reactie schreef Weijers dat Lubach zijn ruzies graag in het openbaar uitvecht en dat de voormalige ZML-presentator te veel vrije tijd heeft.

Strijdbijl

Inmiddels hebben de heren de strijdbijl gelukkig weer begraven. Eén telefoontje was genoeg om de gemoederen weer tot bedaren te brengen. Arjen Lubach heeft de DM’s inmiddels verwijderd en Guido Weijers wenste zijn collega-cabaretier het beste toe: “Goed je weer te spreken, gozer. (…) Doe iets moois en heb een fijne zondag!

Lees verder