Ruud de Wild maakt parodie op Boulevard-ruzie over zijn vriendin Olcay

Veronica Superguide logo
Ruud de Wild maakt parodie op Boulevard-ruzie over zijn vriendin Olcay

Ruud de Wild maakt parodie op Boulevard-ruzie over zijn vriendin Olcay

|
|

Laatste update:

Geschreven door:
Robin Heerkens

Radio 2-dj Ruud de Wild steekt de draak met RTL Boulevard. Hij parodieert die totaal uit de hand gelopen discussie over het faillissement van Supertrash, het bedrijf dat vriendin Olcay Gulsen ooit oprichtte.

De Wild monteerde zichzelf als Mark Koster, die het opnam tegen Peter R. De Vries (die het op zijn beurt weer opnam voor Olcay). Alleen: Ruud doet net alsof ‘ie Koning Willem-Alexander aan de lijn had.

Superpuinhoop

Het echte fragment ging uiteraard over iets heel anders. Peter R. De Vries nam het namelijk op voor Olcay, die naar Talpa vertrekt. In Boulevard besprak Quote-journalist Mark Koster een vernietigend artikel waarin anonieme bronnen beweren dat de onderneemster er nogal een potje van maakte rond en na het faillissement van haar Supertrash.

Ophef

Waar de ophef na afloop ‘m vooral in zat? Peters advocatenkantoor staat Olcay bij en dat vond tv-columniste Angela de Jong nogal ongeloofwaardig overkomen. Het zou volgens haar zelfs RTL Boulevard beschadigen!

Olcay hartje Ruud

Sinds enige tijd weten we dat Olcay en Ruud een liefdeskoppeltje vormen. Al hielden ze dat volgens roddelblad Privé nog best lang geheim.

Lees verder